Vi använder kakor (cookies) för att göra din upplevelse av vår webbplats så bra som möjligt. Om du väljer att godkänna eller att surfa vidare på vår webbplats innebär det att du samtycker till att vi använder kakor. Mer information om kakor

Regina jobbar med tester Foto: Crelle

Laktester – bedömning av förorenad jord, avfall och byggprodukter

14 november 08:00 - 15 november 12:00, Digitalt/Zoom

Välkommen att anmäla dig till vår kurs i laktester. Kursen vänder sig till miljöhandläggare på länsstyrelser och kommuner samt berörda avfallsproducenter, deponiägare och konsulter.

Syftet med kursen är att förmedla kunskap om hur och när man kan använda de laktester som rekommenderas för miljöbedömning av förorenad jord, avfall och byggprodukter.

Kursledare: Anja Enell, Robert Selegård, SGI

Vi erbjuder även ett kurstillfälle den 22-23 november.

Tid & plats

Tisdag den 14 november kl. 8-12
Onsdag den 15 november kl. 8-12

Kursen omfattar 2 halvdagar och hålls via Zoom. En separat länk skickas ut i god tid innan kursen till dig som anmält dig. Ingen särskild utrustning krävs.

Avgift: 3900 kr exklusive moms. I avgiften ingår föreläsningar, övningar, demonstration och dokumentation.

Anmälan

Sista anmälningsdatum har passerat. 

Återbud

Avanmälan görs kostnadsfritt fram till och med sista anmälningsdag. Eventuella återbud som anmäls därefter debiteras full kursavgift. Skicka gärna en ersättare vid förhinder. Vi förbehåller oss rätten att göra ändringar eller ställa in kursen vid för få anmälningar.

Inga förkunskaper krävs

Inga särskilda förkunskaper om laktester krävs för att delta i kursen, men deltagande i övningarna underlättas av grundläggande kunskaper i Excel. Läs mer om kursens innehåll och föreläsare här  .

Har du frågor om kursen?

Har du frågor om innehållet i kursen kontakta robert.selegard@sgi.se
Skicka gärna vidare inbjudan till intresserade kollegor.
Varmt välkommen med din anmälan!

Senast uppdaterad/granskad: 2020-09-09
Hjälpte informationen dig?