Vi använder kakor (cookies) för att göra din upplevelse av vår webbplats så bra som möjligt. Om du väljer att godkänna eller att surfa vidare på vår webbplats innebär det att du samtycker till att vi använder kakor. Mer information om kakor

En person håller en föreläsning Foto: Adobe Stock

Kurser och seminarier

Vi arrangerar kurser och seminarier inom geoteknik och markmiljö. Anmäl dig till någon av våra aktuella kurser, eller gör en intresseanmälan till en kurs i vårt utbud. På förfrågningar kan vi även skräddarsy kurser.

Våra kurser vänder sig till personal på kommuner, länsstyrelser och andra myndigheter samt företag. I målgruppen ingår till exempel miljöinspektörer, länsstyrelsehandläggare, geotekniker, miljögeotekniker och fältpersonal. Kurserna är ofta inriktade på praktisk tillämpning. Vi arrangerar också kurser, seminarier och temadagar i samarbete med andra organisationer och myndigheter. Som till exempel det årliga Kustmötet på olika teman om stranderosion.

Under aktuella kurser finns våra inplanerade kurstillfällen och information om hur du anmäler dig. Du kan också göra en intresseanmälan till någon av våra kurser som vi regelbundet arrangerar. Vi planerar nya kurstillfällen när efterfrågan blir tillräckligt stor.

Senast uppdaterad/granskad: 2024-07-04
Hjälpte informationen dig?