Vi använder kakor (cookies) för att göra din upplevelse av vår webbplats så bra som möjligt. Om du väljer att godkänna eller att surfa vidare på vår webbplats innebär det att du samtycker till att vi använder kakor. Mer information om kakor

Otrevlig skylt Foto: SGI/Torbjörn Thuresson

SGI skickar ut en enkät om alternativ till gräv och schakt inom efterbehandling av förorenad mark.

SGI skickar ut enkät om förorenad mark

22 mars 2021, 10:29

SGI:s enkät 2021 inom efterbehandlingsområdet är ett försök att kartlägga vad som kan göras för att öka införandet av alternativa åtgärder till gräv och schakt.

- Vi hoppas att så många som möjligt vill ta sig tid att besvara årets enkät, den tar cirka cirka 10–15 minuter att besvara. Enkäten riktar sig till alla som arbetar med förorenade områden., säger Thereze Ladekrans på SGI.

SGI arbetar kontinuerligt med att inventera vilka kunskapsbehov och effektivitetshinder som alla aktörer inom efterbehandling av förorenade områden (EBH) upplever. En del av detta arbete är att genomföra enkätundersökningar med branschen. SGI har tidigare genomfört fem olika enkätundersökningar: 2010, 2011, 2013, 2015 och 2018.

Årets enkätresultat kommer att sammanställas i en rapport och ges ut av SGI under hösten 2021. Rapporten kommer även att annonseras här på SGI:s webbplats och i vårt nyhetsbrev.

Till enkäten

Mer information: Thereze Ladekrans tel 013-20 18 68

Läs mera om vårt arbete med förorenad mark

Senast uppdaterad/granskad: 2021-03-22
Hjälpte informationen dig?