Vi använder kakor (cookies) för att göra din upplevelse av vår webbplats så bra som möjligt. Om du väljer att godkänna eller att surfa vidare på vår webbplats innebär det att du samtycker till att vi använder kakor. Mer information om kakor

SGI-medarbetare prisad av SGF

16 mars 2018, 10:25

Geotekniker Karin Lundström, SGI, har fått branschorganisationen SGF:s pris 2018 för "förtjänstfull insats inom geotekniken i Sverige."

Motiveringen lyder så här:

"Årets SGF-pris delas ut till Karin Lundström som är en mycket engagerad geotekniker med starka förankringar i klassisk geoteknik och inte minst genom sin skicklighet i arbetet med Skredkommissionen. Hon är väg- och vattenbyggare i grunden och har varit drivande inom sitt ämnesområde inom stabilitetsrelaterade frågor vilka fortfarande präglar hennes vardag. Karin blev 1994 Sveriges första teknologie doktor inom geoteknikområdet och har sedan dess skrivit en rad vägledande dokument i jordmekanik och stabilitet. Karin har från sin roll som geotekniker på SGI inom Avdelningen för klimatanpassning, även satt en säkerhetsbetonad och grön prägel på geotekniken."

Priset delades ut på torsdagskvällen i samband med en middag vid
Grundläggningsdagen, en årligen återkommande branschmässa. SGF står för Svenska  geotekniska föreningen. 

Senast uppdaterad/granskad: 2018-03-16
Hjälpte informationen dig?