Vi använder kakor (cookies) för att göra din upplevelse av vår webbplats så bra som möjligt. Om du väljer att godkänna eller att surfa vidare på vår webbplats innebär det att du samtycker till att vi använder kakor. Mer information om kakor

Sju personer (tre män och fyra kvinnor) står i grupp kring en metallskål på ett bord i laboratoriemiljö. En man har ryggen mot kameran. Foto: SGI/Torbjörn Thuresson

Riksdagsledamöterna Johan Löfstrand, Johan Andersson, Eva Lindh och Erica Nåhdin besökte SGI. Här med Yvonne Rogbeck, Åsa-Britt Karlsson och Martin Holmén (ryggen till) visade i geotekniklaboratoriet.

Riksdagsledamöter från Östergötland på besök

12 februari 2019, 07:51

Ledamöter från Östgötabänken fick veta mer om SGI:s verksamhet vid ett besök på huvudkontoret i Linköping, måndagen den 11 februari.

Generaldirektör Åsa-Britt Karlsson berättade om olika samhällsutmaningar och hur SGI:s arbete kommer in i samhällsbyggnadsfrågor. Sedan följde information om arbetet med en handlingsplan för hållbart markbyggande, exempel på olika uppdrag som SGI jobbar med nationellt och i Östergötland samt en förevisning av beräkningsverktyget Geokalkyl.

Besöket avslutades med en visning i geoteknik- och miljölaboratorierna.

Senast uppdaterad/granskad: 2019-02-12
Hjälpte informationen dig?