Vi använder kakor (cookies) för att göra din upplevelse av vår webbplats så bra som möjligt. Om du väljer att godkänna eller att surfa vidare på vår webbplats innebär det att du samtycker till att vi använder kakor. Mer information om kakor

Erosionsskada vid strand. Hus byggt intill. Foto: Per Danielsson, SGI

Havet äter på stranden vid Ålabodarna i Glumslöv.

SGI om georisker på Klimatanpassning Sverige 2018

15 augusti 2018, 12:57

Välkommen till konferensen Klimatanpassning Sverige 2018 och SGI:s seminarier om hållbart markbyggande den 6 september i Stockholm. I år sätter vi fokus på bland annat kustnära georisker och klimatanpassade stadsdelar.

Statens geotekniska institut, SGI, är återigen medarrangör till årets stora klimatanpassningskonferens ”Klimatanpassning Sverige” som i år genomförs med fokus på strategier, åtgärder och investeringar för hantering av klimateffekter. Konferensen hålls den 6 september 2018 i Stockholm.

SGI arrangerar två seminarier som på olika sätt belyser georisker och investeringsbehov för riskreducerande åtgärder:

  • Georisker för kustnära samhällen och infrastruktur – vad kostar de att åtgärda? Medverkande är bl. a Vellinge kommun och Trafikverket.
  • Klimatanpassning av urbana ytor. Medverkande är bl. a Malmö Stad och Statens väg- och transportforskningsinstitut (VTI).

 Ta del av hela programmet och anmäl dig här

Senast uppdaterad/granskad: 2018-08-15
Hjälpte informationen dig?