Vi använder kakor (cookies) för att göra din upplevelse av vår webbplats så bra som möjligt. Om du väljer att godkänna eller att surfa vidare på vår webbplats innebär det att du samtycker till att vi använder kakor. Mer information om kakor

Digitalt vårmöte om hållbara samhällen

12 mars 2021, 10:31

Nätverket Renare marks Vårmöte 2021 kommer att hållas 24-25 mars som ett digitalt möte. Temat är hållbara samhällen och programmet består av livesända föredrag med moderatorer, blandat med förinspelade inlägg och digitala utställningar och posterpresentationer.

Under en eftermiddag och en förmiddag hålls intressanta och spännande föredrag kring klimatanpassning och riskbedömning, juridik och masshantering, PFAS och åtgärdstekniker, det senaste inom forskning och mycket mer.

Vårmötet inleds av moderatorerna Sofie Hermansson, som är miljöjurist på Statens geotekniska institut (SGI), David Hagerberg som till vardags är miljögeotekniker på Tyréns och Clara Neuschütz, handläggare på Naturvårdsverket. Från SGI deltar i övrigt Dan Berggren Kleja, Anja Enell, Henrik Bengtsson och Yvonne Ohlsson som föredragshållare och Mikael Stark som inledningstalare.

Utställningen på Vårmötet kommer också att vara digital och på kvällen den 24 mars, efter Renare Marks årliga årsmöte, ordnas även olika digitala aktiviteter.

Läs mera om Vårmötet
Läs om Nätverket Renare mark

 

Senast uppdaterad/granskad: 2021-03-12
Hjälpte informationen dig?