Vi använder kakor (cookies) för att göra din upplevelse av vår webbplats så bra som möjligt. Om du väljer att godkänna eller att surfa vidare på vår webbplats innebär det att du samtycker till att vi använder kakor. Mer information om kakor

Upplysning om att rekrytering pågår. Hand håller upp en skylt. Foto: Elin Sjöstedt

Lediga jobb

Välkommen att söka våra lediga tjänster. Tjänsterna annonseras och ansöks via annonsportalen Offentliga jobb.

Nu har vi två lediga tjänster som geotekniker.

Vi söker en geotekniker med placering i Linköping eller Göteborg som ska ingå i vår Planenhet som bland annat handlägger ärenden avseende detalj- och översiktsplaner, planering av infrastruktur och ärenden från mark- och miljödomstol. Sista ansökningsdag är den 24 oktober. Läs mer och ansök på Offentliga jobb .

Till kontoret i Linköping eller Stockholm söker vi en geotekniker vars arbetsuppgifter i stor utsträckning är kopplade till arbetet med att genomföra aktiviteter i vår handlingsplan för hållbart markbyggande i ett föränderligt klimat. Sista ansökningsdag är den 7 november. Läs mer och ansök på Offentliga jobb.

Har du frågor om hur det är att arbeta på SGI? Kontakta gärna någon av våra avdelningschefer eller HR-ansvarig (se kontaktuppgifter här intill).

 

Så här hanterar vi dina personuppgifter

När du söker en tjänst hos oss samtycker du till att vi samlar in och registrerar dina uppgifter. Vi sparar din ansökan i 24 månader på grund av rätten att överklaga en tillsatt tjänst. Därefter raderas den i våra system. 

Läs mera i vår integritetspolicy

Senast uppdaterad/granskad: 2019-10-22
Hjälpte informationen dig?