Vi använder kakor (cookies) för att göra din upplevelse av vår webbplats så bra som möjligt. Om du väljer att godkänna eller att surfa vidare på vår webbplats innebär det att du samtycker till att vi använder kakor. Mer information om kakor

Upplysning om att rekrytering pågår. Hand håller upp en skylt. Foto: Elin Sjöstedt

Lediga jobb

Välkommen att söka våra lediga tjänster. Tjänsterna annonseras och ansöks via annonsportalen Offentliga jobb.

Till vårt kontor i Göteborg söker vi en driven, erfaren och strukturerad projektkoordinator med god geoteknisk förståelse och erfarenhet från schaktarbeten i lera. Läs mer och ansök på Offentliga jobb.: Projektkoordinator .

Vi söker även en geotekniker med placering i Linköping, Göteborg eller Malmö. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består i att ge stöd till kommuner, länsstyrelser och myndigheter avseende geoteknik i plan- och byggprocessen. Läs mer och ansök på Offentliga jobb: Geotekniker till linköping, Göteborg eller Malmö .

Har du frågor om hur det är att arbeta på SGI? Kontakta gärna någon av våra avdelningschefer eller HR-ansvarig (se kontaktuppgifter här intill).

 

Så här hanterar vi dina personuppgifter

När du söker en tjänst hos oss samtycker du till att vi samlar in och registrerar dina uppgifter. Vi sparar din ansökan i 24 månader på grund av rätten att överklaga en tillsatt tjänst. Därefter raderas den i våra system. 

Läs mera i vår integritetspolicy

Senast uppdaterad/granskad: 2019-10-22
Hjälpte informationen dig?