Vi använder kakor (cookies) för att göra din upplevelse av vår webbplats så bra som möjligt. Om du väljer att godkänna eller att surfa vidare på vår webbplats innebär det att du samtycker till att vi använder kakor. Mer information om kakor

Sandhammaren, Ystad kommun Foto: SGI/Torbjörn Thuresson

Sandhammaren, Ystad kommun

Kustmöte online 2021

13 oktober, Online

Statens geotekniska institut (SGI) i samarbete med Erosionsskadecentrum (EC) bjuder in till Kustmöte 2021. Sista anmälningsdag den 11 oktober. Temat för årets Kustmöte kommer att vara ”Flexibel klimatanpassning av kusten – utmaning eller utopi?”.

Vi kommer att bland annat att få höra inspel från forskarvärlden, mark- och miljödomstolen, statliga myndigheter, kommunpolitiken och finans- och försäkringsbranschen. Vi hoppas på en givande konferens med stort deltagande och engagemang.

Mötet arrangeras som en digital konferens den 13 oktober mellan klockan 10:00 och 15:00. Anmälan senast den 11 oktober. Mötet är kostnadsfritt. 

Kustmötet är Sveriges största årligen återkommande kustkonferens. Kustmötet vänder sig till alla som har ett ansvar eller intresse för våra kustnära områden och dess förvaltning, bland annat politiker, tjänstepersoner på kommuner, länsstyrelser och andra statliga myndigheter, konsulter och andra representanter från näringslivet, anställda och studenter vid landets lärosäten, samfälligheter, intresseorganisationer och privatpersoner.

Vid Kustmötet blandas forskning och tillämpade erfarenheter i syfte att sprida kunskap och bidra till en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar utveckling och förvaltning av våra kustnära områden.

Ta gärna del av filmerna och övrigt material från det digitala Kustmötet 2020.

Ytterligare information kring anmälningsförfarande och mera detaljer kring programmet kommer senare.

Senast uppdaterad/granskad: 2021-06-17
Hjälpte informationen dig?